Polygel vit Excellent POLYsystem 30g
search
  • Polygel vit Excellent POLYsystem 30g
  • Polygel vit Excellent POLYsystem 30g
Polygel vit Excellent POLYsystem 30g
Polygel vit Excellent POLYsystem 30g Polygel vit Excellent POLYsystem 30g video video video

Polygel vit Excellent POLYsystem HEMA FREE 30g

155,00 kr
Inkl moms
Polygel är ett hybrid nagelsystem som förenar de bästa egenskaper av gele och akryl. Produkten är doftfri och har en trögflytande konsistens som gör att den är väldigt lätt att applicera och forma. Den är fri från HEMA och övriga allergiframkallande ämnen som minskar risken för allergiska reaktioner och hudkänslighet markant. Polygel fungerar utmärkt på naturliga naglar, tippar och schabloner och går att kombinera med andra gele och gellack nagelprodukter.

Egenskaper
- vit
- mycket bra vidhäftning
- trög viskositet / tjocklek 
- doftfri
- härdas i UV / LED lampa
- härdningstid: 60-120 sek, beroende på lampans effekt
- för professionellt bruk
- registrerad i EU:s kosmetikaregister CPNP
- fri från Hema, DI-Hema, TMPTA, Benzhophenone

  Leverans 1-3 arbetsdagar

help_outline Ställ din fråga om produkten innan köp
Polygel vit Excellent POLYsystem HEMA FREE 30g

Polygel vit Excellent POLYsystem HEMA FREE 30g

 

  Fri frakt från 750 kr

Beställningar skickas i regel inom 24 h

  Snabb kundtjänst 24/7

Kontakta oss via chatt , telefon och mejl

  Trygg e-handel

Välj något av våra säkra betalningssätt

  Över 10 år i branschen

Mer än 200 000 nöjda kunder


Hur appliceras Polygel på naturliga naglar


Hur appliceras Polygel med dual forms / tippar


Hur appliceras Polygel med nagelmallar
EXCELLENT
NS0328
2 st

Hur gör man Polygel-naglar.

1. Förbered dina naglar genom lättmanikyr: klipp och fila naglarna till önskad form, tryck till och trimma nagelbanden, fila lätt bort nagelns glansiga yta samt rengör nageln från damm och avfetta med aceton eller cleaner på en luddfri vaddtofs. 

2. Applicera primer för bättre vidhäftning på den naturliga nagelplattan. Skippa detta steg om du inte har någon primer.

3. Applicera ett tunt lager med bas (base coat) så att det täcker den fria nagelkanten, men inte nuddar nagelbanden. Härda i UV/LED lampa i 60 sekunder. Var försiktig med att inte röra vid nagelytan förrän nästa steg.

4. Välj metod för applicering av Polygel: direkt på nageln 4a), med hjälp av dual form (4b) eller med hjälp av nagelmall (4c).

4a. Överför en liten mängd polygel på nagel med hjälp av en spatel. Doppa nagelpensel i glidmedlet (slip solution) och med hjälp av det, forma massan till den längd och form du önskar. Tänk på att polygel ska täcka över den fria nagelkanten men inte nudda nagelbanden. Härda i UV/LED lampa i ca 30–120 sekunder.

4b. Välj ut en dual-form som är något större än din nagel. Överför en liten mängd polygel direkt i dual-formen med hjäl av en spatel. Doppa nagelpensel i glidmedlet (slip solution) och med hjälp av det, forma massan till den längd och form du önskar. Placera den ifyllda dual-formen på nagel i en 45-graders vinkel och trycka in formen mot nageln. Vid behov kan du försiktgit korrigera undersidan av nageln med hjälp av en nagelpensel. Härda i UV/LED lampa i ca 30–120 sekunder.

4c. Sätt på nagelmallen under nageln och börja applicera polygel. Blöta ner nagelpenseln i glidmedel (slip  solution) och med hjälp av det, forma massan till den längd och form du önskar. Härda i UV/LED lampa i 30–120 sekunder.

5. Om du är nöjd med nageln direkt efter härdning så kan du med fördel ha kvar det klibbiga lagret för bättre vidhäftning i nästa steg. 
Vid behov av formkorrigering kan du ta bort det klibbiga lagret med cleaner och en luddfri vaddtofs samt korrigera nageln till önskad form med hjälp av en fil. Rengör nageln från damm och avfetta med cleaner på en luddfri vaddtofs.

6. Avsluta nageln genom att applicera ett topplack (top coat) på naglarna och härda i UV/LED lampa i cirka 60 sekunder. 

7. Beroende på ditt val av topplack kan du behöva ta bort det sista klibbiga lagret med hjälp av cleaner på en luddfri vaddtofs.Relaterade produkter

Kommentarer (1)
Betyg

Nagelutrustning