• Ny
Startkit Gel Silver Edition
search
 • Startkit Gel Silver Edition
 • Startkit Gel Silver Edition
 • UV gel Shinning Finish Top Excellent Classic 5g
 • Acid Primer Excellent Premium 5ml (Art.nr:NS0323)
 • Cleaner Excellent 25ml
 • Startkit Gel Silver Edition
 • Nagellim 2g
 • Startkit Gel Silver Edition
 • Startkit Gel Silver Edition
 • Startkit Gel Silver Edition
 • Startkit Gel Silver Edition
 • Startkit Gel Silver Edition
 • Startkit Gel Silver Edition
Startkit Gel Silver Edition
Startkit Gel Silver Edition Startkit Gel Silver Edition UV gel Shinning Finish Top Excellent Classic 5g Acid Primer Excellent Premium 5ml (Art.nr:NS0323) Cleaner Excellent 25ml Startkit Gel Silver Edition Nagellim 2g Startkit Gel Silver Edition Startkit Gel Silver Edition Startkit Gel Silver Edition Startkit Gel Silver Edition Startkit Gel Silver Edition Startkit Gel Silver Edition

Startkit Gel Silver Edition

1 200,00 kr
Inkl moms
Speciellt startkit med silvrigt tema inklusive extra stark lampa, begränsad utgåva av Excellent Classic gel i aluminium burkar samt övriga nödvändiga professionella produkter och tillbehör för att bygga gelenaglar. Alla produkter som ingår i detta kit är registrerade i EU:s kosmetikaregister CPNP.

Innehåller
1 X 220W LED uv lampa (Artikelnummer 147269)
3 X 5g builder UV gel (i 3st slumpmässiga färger)
1 X 5g topcoat / shinning finish gel
1 X nagelpensl med lock
1 X 25ml cleanser / cleaner
1 X 5ml acid primer
1 X nagelfil (i slumpmässig form)
1 X nagelbuffer
1 X 100st nageltippar i box (i slumpmässig färg och form)
1 X 20st nagelmallar
1 X nagellim 2g
1 X 100st luddfria servetter
10 X manikyrpinnar i plast

  Leverans 1-3 arbetsdagar

help_outline Ställ din fråga om produkten innan köp
Startkit Gel Silver Edition

Startkit Gel Silver Edition

 

  Fri frakt från 750 kr

Beställningar skickas i regel inom 24 h

  Snabb kundtjänst 24/7

Kontakta oss via chatt , telefon och mejl

  Trygg e-handel

Välj något av våra säkra betalningssätt

  Över 10 år i branschen

Mer än 200 000 nöjda kunder

EXCELLENT
NS0887
30 st

Hur gör man Gele-naglar.

1. Förbered dina naglar genom lätt manikyr: klipp och fila naglarna till önskad form, tryck till och trimma nagelbanden, fila lätt bort nagelns glansiga yta samt rengör nageln från damm och avfetta med aceton eller cleaner på en luddfri vaddtofs. 

2. Applicera primer för bättre vidhäftning på den naturliga nagelplattan. Skippa detta steg om du inte har någon primer.

3.Gel kan användas för att förstärka eller förlänga den naturliga nageln (3a), förlänga den naturliga nageln med hjälp av nagelmall (3b) eller förlänga med hjälp av lösa naglar (3c). Nästa steg beror på vald metod.

3a. Applicera ett tunt lager med bas (base coat) så att det täcker den fria nagelkanten, men inte nuddar nagelbanden. Härda i UV/LED lampa i 60 sekunder. Vara försiktig med att inte röra vid nagelytan förrän nästa steg (4).

3b. Applicera ett tunt lager med bas (base coat) så att det täcker den fria nagelkanten, men inte nuddar nagelbanden. Härda i UV/LED lampa i 60 sekunder. Sätt på nagelmallen under nageln och börja applicera gel på nagelformen och forma med hjälp av en platt nagelpensel. I detta steg ska du förena gele med nagelns fria kant och bygga en grundform. Vara försiktig med att inte röra vid nagelytan förrän nästa steg (4).

3c. Limma fast en tip med passande storlek på nageln. Applicera ett tunt lager med bas (base coat) så att det täcker den fria nagelkanten, men inte nuddar nagelbanden. Härda i UV/LED lampa i 60 sekunder. Vara försiktig med att inte röra vid nagelytan förrän nästa steg (4).

4. Applicera gel på nageln med hjälp av en pensel så att den täcker fria nagelkanten, men inte nuddar nagelbanden. Låt självutjämna i några sekunder, därefeter ta bort överbliven gele som kommer i kontakt med huden eller nagelbanden. Härda i UV/LED lampa i 60-120 sekunder.

5. Vid behov av formkorrigering kan du ta bort det klibbiga lagret med cleaner och en luddfri vaddtofs samt korrigera nageln till önskad form med hjälp av en fil. Rengör nageln från damm och avfetta med cleaner på en luddfri vaddtofs.

6. Avsluta genom att applicera ett topplack (top coat) på nageln och härda i UV/LED lampa i cirka 60 sekunder. 

7. Beroende på ditt val av topplack kan du behöva ta bort det sista klibbiga lagret med hjälp av cleaner på en luddfri vaddtofs.Relaterade produkter

Kommentarer (0)

Nagelutrustning