Akrylpulver set 3g x 24 färger
search
  • Akrylpulver set 3g x 24 färger
Akrylpulver set 3g x 24 färger

Akrylpulver set 3g x 24 färger

375,00 kr
Inkl moms
Set med akrylpulver i 24 slumpmässiga färger för användning i akrylnaglar eller som nageldekoration i övrig nageldesign. Pulvret är lätt att arbeta med och bildar inga missfärgningar.

  Leverans 1-3 arbetsdagar

help_outline Ställ din fråga om produkten innan köp
Akrylpulver set 3g x 24 färger

Akrylpulver set 3g x 24 färger

 

  Fri frakt från 600 kr

Beställningar skickas i regel inom 24 h

  Snabb kundtjänst 24/7

Kontakta oss via chatt , telefon och mejl

  Trygg e-handel

Välj något av våra säkra betalningssätt

  Över 10 år i branschen

Mer än 200 000 nöjda kunder

NS0272
12 st

Hur gör man Akryl-naglar.

1. Förbered dina naglar genom lätt manikyr: klipp och fila naglarna till önskad form, tryck till och trimma nagelbanden, fila lätt bort nagelns glansiga yta samt rengör nageln från damm och avfetta med aceton eller cleaner på en luddfri vaddtofs. 

2. Applicera primer för bättre vidhäftning på den naturliga nagelplattan. Skippa detta steg om du inte har någon primer.

3. Akryl kan användas för att förstärka eller förlänga den naturliga nageln (3a), förlänga den naturliga nageln med hjälp av nagelmall (3b) eller förlänga med hjälp av nageltipp (3c). Nästa steg beror på vald metod.

3a. I denna metoda ska akryl appliceras direkt på den naturliga nageln, gå därför vidare till steg 4.

3b. Sätt på nagelmallen under nageln.

3c. Limma fast en tip med passande storlek på nageln.

4. Blöta ner en nagelpensel i akrylvätska och doppa sedan penseln i akrylpulver för att bilda en kula. Förhållandet mellan vätska och pulver brukar vara 1:1 och den ska ge en krämig konsistens som ska inte vara för torr eller för rinnig. Överför kulan på nageln och börja forma med hjälp av nagelpenseln så att det täcker hela nageln och den fria nagelkanten, men inte nuddar nagelbanden. Forma och appplicera nya kulor tills du är nöjd med längden. 

6. Låt nageln lufttorka i några minuter tills ytan är fast.

7. Vid behov av formkorrigering kan du fila nageln till önskad form och jämna ytan med hjälp av en nagelfil och polera med en poleringsbuffer. Rengör naglarna från damm. 

8. Nu är dina akrylnaglar klara. 
För att få ett starkare och långvarigare resultat kan man applicera överlack eller UV topplack (top coat).Relaterade produkter

Kommentarer (0)